S-a lansat noua Aplicatie DiBi Tv pentru iPhone-ul tau!

S-a lansat noua Aplicatie DiBi Tv pentru iPhone-ul tau!

Sa lansat oficial la nivel international noua aplicatie ''DiBi Tv'', pentru toti utilizatorii nostri, care au in posesie telefoane si tablete fabricate de renumita firma americana Apple. Puteti descarca aplicatia in mod gratuit din magazinul online de aplicatii pentru iPhone si iPad intitulat ''App Store''.

''Prin aceste noi sisteme de operare IOS si Android, consider ca suntem si mai mai aproape de sufletele celor care iubesc muzica de petrecere, oferindu-le posibilitatea sa urmareasca in timp real videoclipuri cu artistii lor preferati (DIBI TV), sau sa asculte cele mai noi melodii (DIBI RADIO), lansate de casele de productie cu care noi avem contracte'', a declarat presei Dan Bursuc, managerul RoTerra Music.

 

Iphone: dibitv.ro/iphone    Ipad: dibitv.ro/ipad

 

 

Daca ai deja instalata aplicatia noastra nu uita sa ii faci un UPDATE gratuit din magazinul magazinul online de aplicatii oficial al producatorului (Magazin Play / App Store)

 

Pentru mai multe detalii si probleme va asiguram suport tehnic zilnic intre orele: 10:00 - 20:00 la telefonul +40727 100 250, sau pe E-mail la adresa: contact@dibitv.ro

Postat pe: 08 ian. 2015, 15297 Vizualizari


Comentarii


Inapoi la lista