Urmareste Nunta de Aur pe DiBi Tv !

Urmareste Nunta de Aur pe DiBi Tv !

Va invitam sa urmariti un nou sezon de transmisiuni in direct a celor mai frumoase momente si recitaluri cu artistii vostri preferati, in cadrul emisiunii ''Nunta de Aur'', pe DiBi Tv !

Click ! Live Stream Video Real Time !

La nunta nepotului său, Dan Bursuc a spart tiparele nunţilor high class! De marţi dimineaţă şi până ieri dimineaţă, familia cunoscutului inventator de cântăreţi Dan Bursuc a petrecut cu mare fast. Nepotul său preferat, Nicolae Simon, s-a însurat cu Oana, o frumoasă profesoară de muzică.

Premieră absolută în grădina petrecerilor cu mare ştaif, atât cheful premergător nunţii, cât şi fastuoasa petrecere găzduită de un salon de lux din Pipera au fost transmise în direct pe postul de televiziune online al impresarului.

Experimentul s-a dovedit un mare succes şi zeci de mii de români din toată lumea au trăit ceremonia minut cu minut ca într-un reality show. Practic, au fost prezenţi la nuntă, însă fără să scoată din buzunar vreun cent pentru miri.

Emilia&The Gentlemen, Vali Vijelie, Ionică Minune, Bogdan Artistul, Sorinel Copilul de Aur au fost doar câţiva dintre cei care au încântat audienţa într-un maraton muzical ce a durat 12 ore.

 

Click ! Live Stream Video Real Time !

 

Partener Event: http://www.ceremoniilasuperlativ.ro/
Promo Official: https://youtu.be/szbOhmiB6pI

Postat pe: 07 oct. 2015, 9003 Vizualizari


Comentarii


Inapoi la lista